Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mega Image pleaca din Pitesti

Ca urmare a evaluarii portofoliului de magazine, Mega Image a concluzionat ca magazinele din reteaua proprie din orasul Pitesti nu inregistreaza un nivel de vanzari care sa permita sustinerea in continuare a activitatii comerciale. In ciuda eforturilor pe care compania le-a facut de la deschiderea acestor magazine, performanta vanzarilor in aceste spatii nu atinge nivelul scontat. Mai mult, investitiile facute in publicitate, logistica, preturi si promotii nu au adus rezultatele asteptate, ci s-au adaugat la pierderile deja inregistrate.
 

„Ne vedem nevoiti sa luam o decizie dificila, aceea de a inchide in perioada urmatoare, cele patru magazine situate in orasul Pitesti, respectiv doua Shop&Go si doua Mega Image. Decizia este regretabila, intrucat cunoastem implicarea fiecaruia dintre proprietarii spatiilor noastre si a partenerilor nostri in construirea unei povesti comune de succes. Din pacate insa, trebuie sa avem in vedere performanta actuala a magazinelor, care este una sub nivelul asteptarilor noastre.” a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.
Decizia referitoare la incetarea operatiunilor din orasul Pitesti reprezinta o exceptie pentru planul de expansiune al Mega Image. Compania a anuntat ca va continua procesul de extindere a retelei de magazine in Bucuresti, Constanta, Brasov, dar si in alte localitati unde Mega Image este deja prezenta.

Articole similare

Ad