Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PTT Express țintește poziția de lider pe piața coletelor grele

Două importante firme de curierat din România, PTT Express by Filadelfia Group și memex, au fuzionat recent, iar noua companie, PTT Express, care va avea ca obiect principal de activitate livrarea de colete grele, își propune să ajungă lider în România și chiar în centrul și estul Europei.

CEO-ul PPT Express este Lucian Aldescu, anterior CEO DPD România, și care are o experiență de peste 25 de ani în curierat.

Lucian Aldescu

memex (parte din Memento Group, fondat de Cristian Pandel) este o firmă înființată în 2019, cu o investiție de două milioane de euro, iar PTT Express by Filadelfia Group (condusă de loan Sighiartău, CEO Filadelfia Group) are 12 ani de experiență în transport internațional de colete și din 2020 oferă și curierat național rapid. Prin fuziunea lor s-a ajuns la o flotă de circa 100 de utilitare proprii și subcontractate și la o echipă de angajați cu experiență în domeniu, dar și la putere mai mare de investiție – fiind vizate în viitorul apropiat deschiderea de noi depozite, introducerea POS-urilor și susținerea unui service-level ridicat al livrării de colete grele – și la un sistem IT mai performant și ușor de integrat cu magazinele online.

Misiunea noii companii este, așa cum declară Lucian Aldescu, să le ofere clienților o experiență superioară de livrare – siguranță, eficiență, confort și livrare la timp și la ușă, cu doi curieri – astfel încât să îmbunătățească experiența clienților și a destinatarilor finali.

Articole similare

Ad