Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Duster Oroch a fost lansat oficial la Buenos Aires International Motor Show, Argentina

Renault Duster Oroch este derivat din platforma de segment C a Renault Duster, care este cel mai vandut model al marcii la nivel mondial in 2014, fiind produse 1.000.000 de unitati de la lansarea sa.
Renault Duster Oroch ia multe dintre standardele lui Renault Duster, cum ar fi confortul, structura solida atent proiectata, fiabilitatea mecanica si adauga indrazneala specifica un format unic. Noul model are un design distinctiv, accesibilitate impecabila datorita celor patru usi, spatiu intern cu cinci locuri, un pat generos si robustetea si fiabilitatea dovedita de Renault Duster.
 

Forma sa este clar proportionata, compacta si moderna. Forma clapelor noroi da o silueta care insinueaza forta innascuta intr-un intreg perfect echilibrat, cu detalii atractive, cum ar fi barele verticale, pragurile usilor sau bara rola interior pictata cu gri metalizat. Iar rotile de 16 inch dau vehiculului un profil mai dinamic. Acesta este dotat cu motoarele de injectie de 1,6 si 2,0 litri, cu patru cilindri.
Noul Media NAV Evolution combina intr-un singur sistem ecranul de sapte inch touch, navigatie GPS, redarea muzicii prin porturi USB si Jack Prize, impreuna functiile sistemului audio (cu comanda prin satelit ): media, telefon si Bluetooth, Indicator temperatura exterioara, etc.
Strategia implementata de Renault la nivel mondial l-a facut lider al diferitelor piete in care opereaza si, in special in America Latina. Aici vanzarile de pick-up-uri usoare au ajuns la circa 900.000 de unitati anual, dintre care 75% sunt Renault.
Renault Duster Oroch fost proiectat de Renault Proiectare America Latina (RDAL).

Articole similare

Ad