Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Economii de până la 5000 euro/camion/an cu noua aplicație Kopilot, dedicată optimizării costurilor de alimentare cu motorină

In cadrul Galei Tranzit de la Cluj, pe 4 noiembrie, Smart Diesel, part of DKV, a lansat Kopilot, prima aplicație din România care ajută afacerile din industria de transport să aleagă cele mai eficiente rute din Europa și astfel să economisească până la 5000 de EURO pe camion, pe an.

“Am urmărit îndeaproape peste 11.000 de clienți Smart Diesel part of DKV și am ajuns la concluzia că planificarea manuală a rutelor de transport internațional necesită mult timp și este ineficientă din punct de vedere al costurilor. Folosind un instrument digital de optimizare a rutelor transportatorii pot eficientiza costurile operaționale și pot crește profitabilitatea afacerii, fără alte investiții în flota auto!

Toni Andrei, Product Marketing Director în cadrul companiei care oferă soluții de mobilitate pe piața din România de peste 10 ani.

Kopilot simplifică luarea deciziilor și ajută transportatorii să identifice planul de alimentare optim, să estimeze corect costurile cu combustibilul și taxele de drum pe rutele tranzitate și astfel să obțină curse profitabile pentru afacerea lor.

Algoritmul Kopilot calculează cel mai bun plan de alimentare pentru fiecare rută, cu prețuri actualizate zilnic din peste 2000 de staţii DKV din Europa, funcționalitate care ajută la reducerea costurilor de transport anual cu până la 5.000 € pentru fiecare camion.

Utilizatorii pot calcula taxele de drum pe ruta selectată și au incluse hărţi speciale pentru camioane prin integrare cu tehnologia HERE WeGo, pe care le pot trimite șoferului din cursă, în modulul de navigare prin GPS.

Un singur instrument: de la birou pentru dispecer, în cursă pentru șofer

Kopilot ajută dispecerii şi managerii de flote să planifice inteligent rutele și să se asigure că planurile de alimentare sunt respectate cu ușurință de șoferul din cursă.

Toate documentele șoferilor și ale mașinilor din flotă pot fi salvate și gestionate într-un singur loc, cu acces 24/7 și notificări înainte să expire.

Abonamentele pentru aplicația Kopilot sunt lunare sau anuale și încep de la 79 euro/lună cu o perioada de grație de până la 3 luni (detalii pe www.kopilot.ro).   Utilizarea soluțiilor digitale creează noi oportunități de dezvoltare, de îmbunătățire a performanței și de creștere a profitului. Într-o lume în care viteza este esențială pentru dezvoltarea unei afaceri, Smart Diesel part of DKV Mobility oferă soluții digitale care ajută companiile de transport să obțină un avantaj competitiv pe piață: carduri de carburant ce oferă acces în peste 45 de țări, servicii de plată a taxelor de drum din România și din întreaga Europă prin intermediul aparatelor DKV Box, recuperarea TVA-ului extern prin companii interne grupului, Smart Management, plata rovinietei și rezervare ferry, asistență rutieră și parcări securizate.

Articole similare

Ad