Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eurolines aniverseaza 20 de ani si merge mai departe cu proiecte ambitioase

Dupa 20 de ani de activitate in transportul si turismul din Romania, grupul Eurolines se poate mandri cu un portofoliu remarcabil, ce reuneste 20 de companii, 81 de agentii proprii in Romania, Germania si Republica Moldova si o flota de 500 de autoturisme, microbuze si autocare. Aceasta poveste de succes in antreprenoriatul din Romania nu ar fi fost posibila fara munca celor 700 de angajati, a subliniat Dragos Anastasiu, presedintele grupului Eurolines, cu prilejul conferintei de presa organizate la hotelul Crowne Plaza din Capitala.
 

Dupa ce 2014 a fost inchis cu 90 de milioane de euro si cresteri pe toate segmentele de piata, pentru anul acesta se estimeaza continuarea liniei ascendente, obiectivul fiind atingerea unei cifre de afaceri de 100 de milioane de euro.
Cel de-al 20-lea an de activitate a insemnat pentru Eurolines si accesarea unui nou sector de business, respectiv cel hotelier, prin achizitionarea resortului Green Village, din Sfantu Gheorghe (Delta Dunarii). Valoarea tranzactiei se ridica la mai multe milioane de euro, iar pentru primul an de activitate a fost stabilit un buget de investitii de 500.000 de euro, precum si un obiectiv de un milion de euro in ceea ce priveste cifra de afaceri.
Nu mai putin de 500.000 de euro vor fi investiti in urmatorii doi ani pentru dezvoltarea serviciilor online si optimizarea site-ului www.tui-travelcenter.ro, pentru a putea raspunde cat mai bine intrebarilor care ar putea veni din partea turistilor. In acest moment, 6% din rezervarile din reteaua Eurolines se fac online, iar 30% dintre cei care rezerva online si platesc, restul preferand sa achite inca in agentii.
Transportul cu autocarul, activitatea de referinta a grupului Eurolines, a inregistrat cresteri importante in ultimul an, dovada a faptul ca strategia de innoire a flotei cu opt autocare (in 2014) a fost o mutare castigatoare. Doua linii internationale noi, pe Anglia si Suedia, au fost deschise incepand cu aceasta vara, in acelasi timp fiind primite si tot mai multe cereri pentru curse charter. Tocmai din acest motiv nu este exclusa achizitia de autocare noi anul acesta sau in 2016.

Articole similare

Ad