Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Trucks investeste in Zonar Systems

Conceptul vehiculelor interconectate este foarte important pentru Daimler, daca se ia in considerare cea mai recenta investitie a producatorului care a cumparat o parte din Zonar Systems Inc., din America de Nord, un important furnizor de solutii telematice, logistice si de conectivitate.
Investitia este facuta prin Daimler Trucks North America (DTNA), detinatorul marcilor Freightliner, Western Star si Thomas Built si, impreuna cu Zonar, vor fi oferite solutii customizate clientilor din regiune.
 

Parteneriatul dintre DTNA si Zonar dateaza de cinci ani deja, cand a fost lansat sistemul de diagnoza de la distanta, “Virtual Technician” si a continuat cu sistemul mai amplu, “Detroit Connect”. “Virtual Technician” trimite detalii despre motor atunci cand apare o alarma. Sistemul analizeaza informatiile, identifica problema si trimite solutii de remediere a defectiunii. Cu ajutorul acestui sistem sunt reduse cheltuielile cu service-ul cu 20% si timpul pierdut pentru reparatii, crescand cu 6% timpul de folosire efectiva a vehiculului.
“Detroit Connect” este instalat pe mai mult de 150.000 de vehicule.

Articole similare

Ad