Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Faymonville si-a intampinat si anul acesta clientii cu noutati

Faymonville a organizat pe 11 si 12 iunie, la Büllingen, pentru clienti din 25 de tari, Demo Days, un workshop tehnic in cadrul caruia a expus noi trailere, a prezentat informatii de interes de pe piata de transport agabaritic si a oferit si un tur al fabricii, pentru a se vedea infrastructura si tehnologia de ultima ora folosite aici, si care garanteaza calitatea vehiculelor.
Atractia principala au constituit-o modelele CombiMAX (modular, flexibil, care poate circula la viteze mari si se remarca prin eficienta in exploatare) si PrefaMAX.
 

In cazul primului, cu ocazia acestui eveniment, invitatii au putut vedea cat se usor se transforma mecanic o combinatie de trailer jos 3+5 cu platforma intermediara intr-un trailer semi-jos cu opt axe, pentru a se trece de la transport de greutati medii la transport de sarcini foarte mari. Iar modelul telescopic PrefaMAX, pentru transport de elemente de beton de lungimi foarte mari, a fost si el in centrul atentiei pentru ca este complet nou, prezentat recent in premiera mondiala la Intermat Paris. Vehiculul se poate extinde in trepte cu pana la 4 m, pentru o lungim utila maxima de 13,5 m.
Lor li s-a alaturat noul MAX510, o semiremorca joasa care in varianta standard are doua axe, dar si modele deja cunoscute ca MultiMAX, HighwayMAX (pentru transport greu in America de Nord).

Articole similare

Ad