Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

In Romania sunt peste 8.000 de firme cu capital francez

Cu ocazia conferintei organizate de Ambasada Frantei la Bucuresti pentru posibilii investitori din aceasta tara din domeniul automotive, Alexandru Nastase, secretar de stat al Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, a transmis invitatilor sprijinul institutiei pe care o reprezinta, a descris contextul economic favorabil din tara noastra si a aratat ca „suntem recunoscatori Frantei nu doar pentru ca e un investitor mare in Romania, ci si pentru ca de-a lungul timpului a aparat interesele Romaniei in UE“.
 

Franta este al patrulea mare investitor strain la noi in tara, cu circa patru miliarde de euro, reprezentand 6% din totalul investitiilor straine in Romania. In plus, la noi exista circa 8.000 de firme cu capital francez, adica circa 4% din totalul companiilor cu capital strain de aici.
Reamintim ca Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat este un organism guvernamental responsabil de implementarea de proiecte de investitii straine in Romania si sprijina investitorii straini in toate etapele procesului decizional, pana cand proiectul este pus in practica.

Articole similare

Ad