Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Michelin si Total recomanda Romania posibililor investitori francezi

Cu ocazia conferintei organizate de Ambasada Frantei la Bucuresti pentru firmele din domeniul auto interesate sa investeasca in Romania, nu doar Dacia-Renault a vorbit din perspectiva companiilor prezente deja la noi, ci si Michelin si Total, care au intrat pe piata de aici acum 12, respectiv 10 ani, si au acum trei fabrici de anvelope, respectiv o fabrica de lubrifianti.
 

Eric Faidy, director general Michelin Romania si presedinte CCIFER (Camera de Comert a Frantei in Romania) a aratat ca piata noastra ofera in continuare numeroase oportunitati de dezvoltare companiilor care ar vrea sa se instaleze aici. Michelin are la noi circa 3.000 de angajati si, ca dovada a increderii pe care o are in Romania, a stabilit ca la Bucuresti sa fie sediul sau regional pentru Europa Centrala, unde este prezent in 17 tari.
In ceea ce priveste CCIFER, ea are 500 de membri si este pregatita sa primeasca si sa sprijine pe mai multe cai firmele franceze care ar vrea sa investeasca la noi si pentru asta colaboreaza strans cu Business France, Consiliul de Comert Exterior si Serviciul Economic al Ambasadei Frantei la Bucuresti, institutii care, toate, isi propun sa gaseasca oportunitati de dezvoltare a economiei franceze prin exporturi sau activitati industriale ori comerciale in Romania. De exemplu, in urma cu doi ani, CCIFER a inaugurat la Bucuresti un incubator care permite firmelor franceze sa se familiarizeze mai bine cu piata locala inainte de a decide sa investeasca aici.

Articole similare

Ad