Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Viasat Group este noul actionar majoritar al Cefin Systems Romania

Viasat Group, una dintre companiile de top din domeniul telematic in Europa, a achizitionat recent 55% din actiunile Cefin Systems Romania. Viasat Group, companie italiana, va adauga marca lui Cefin Systems – CS Fleet – in reteaua sa telematica internationala.
Achizitionarea Cefin Systems este prima etapa a actualului proiect de dezvoltare a Viasat, pentru care se vor investi intre 10 si 15 milioane de euro in urmatorii trei ani, in vederea extinderii grupului in Europa de Est.
 

Internationalizarea Viasat Group este un proces continuu. A inceput in 2013, odata cu crearea Viasat Servicios Telemáticos in Spania si a continuat in 2014 cu achizitionarea a 70% din Enigma Vehicle Systems Limited, lider pe piata telematica din Marea Britanie.
”Incepand cu 2013, exporturile Viasat Group s-au triplat, iar veniturile totale au crescut de la 39 milioane de euro, la 45 milioane de euro in 2014. Prognozele pentru 2015 anticipeaza atingerea cifrei de afaceri de 55 milioane de euro pana la sfarsitul anului. Dezvoltarea in Europa de Est va continua planul nostru de extindere”, precizeaza Marco Petrone, Director Dezvoltare Internationala Corporate si CEO al noii filiale din Romania.
Referitor la achizitie, Directorul General al Cefin Systems din Bucuresti, Cati Mocanu, declara: "Suntem mandri sa confirmam ca, dupa aproape 10 ani de colaborare, Cefin Systems a devenit un membru al "familiei" Viasat, lider in piata de telematica mondiala. Acest parteneriat deschide noi oportunitati pe piata romaneasca de telematica, in special pentru solutiile GPS adresate firmelor de asigurari. Suntem incantati si totodata pregatiti pentru a raspunde acestei noi provocari."
"Cea mai recenta investitie a noastra demonstreaza ambitia Viasat de a se pozitiona in Global Top 10 al companiilor de telematica, cu peste 500.000 de contracte de servicii. Nivelul nostru de servicii este, de asemenea, un punct de referinta pentru clientii care opereaza in intreaga lume", precizeaza la randul sau Presedintele Viasat, Domenico Petrone.

Articole similare

Ad