Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF are un nou director de Marketing si Vanzari

Richard Zink a fost promovat de DAF in functia de Director de Marketing si Vanzari la 15 iulie. Acesta il inlocuieste pe Ron Bonson, care se va pensiona in Septembrie.
Zink lucreaza la DAF din 1999, unde a ocupat mai multe pozitii de crestere a responsabilitatii in logistica, inainte de a fi numit Managing Director la fabrica DAF Cab&Axle din Westerlo (Belgia) in Decembrie 2015. El a fost promovat la functia de Director de Operatiuni si numit membru al Bordului de conducere in martie 2010, iar in prezent detine pozitia de Director European de Vanzari.
 

Ron Bonsen se retrage dupa ce a lucrat in cadrul companiei timp de 17 ani, timp in care DAF a obtinut numeroase recorduri la cota de piata si si-a extins reteaua de dealeri atat in Europa, cat si in afara continentului. Bonsen s-a alaturat DAF in 1998 ca Managing Director la DAF Cehia si a ocupat pozitii similare in Olanda si Germania, inainte de a fi promovat ca Director de Marketing si Vanzari si membru al Bordului de conducere DAF in iunie 2007.

Articole similare

Ad