Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai mare număr de locuri de parcare pentru camioane disponibile în Europa

Industria logistică se luptă cu provocări majore: Conform unor studii recente, numai în UE există un deficit de 400.000 de locuri de parcare sigure pentru camioane. Rezultatul: vehicule parcate riscant și predispuse la accidente, creșterea numărului de furturi de marfă și creșterea traficului și a emisiilor de CO2 din cauza căutării unui loc de parcare. La aceasta se adaugă presiunea exercitată asupra șoferilor pentru a respecta timpii de conducere și de odihnă.

Pentru a face față acestor provocări, Bosch Secure Truck Parking și TRAVIS Road Services au încheiat o alianță împotriva lipsei de locuri de parcare pentru camioane în Europa: în cadrul unui nou parteneriat, cele două companii își vor combina contingentele și vor pune la dispoziția transportatorilor cel mai mare număr de locuri de parcare pentru camioane rezervabile din Europa. De la începutul anului 2023, utilizatorii Bosch Secure Truck Parking și TRAVIS Road Services vor avea acces la un total de 15.000 de locuri de parcare în aproximativ 400 de locații din 14 țări europene, de asemenea în țări precum Olanda, Belgia, Marea Britanie, Franța și Polonia.

Acțiune comună împotriva lipsei de locuri de parcare

„Împreună, facem un pas important pentru a răspunde provocărilor din industria logistică”, a declarat Dennis van Veggel, CEO al TRAVIS Road Services. Pe lângă standardele înalte de siguranță pe care le îndeplinesc majoritatea celor 100 de locații Bosch, există o bună acoperire a locațiilor prin intermediul celor aproximativ 300 de parcări ale TRAVIS Road Services. Portalurile pun la dispoziția transportatorilor de mărfuri locuri de parcare în diferite zone, cum ar fi în stațiile de camioane, stațiile de triaj pentru camioane, centrele logistice.

Această abordare permite conectarea flexibilă a locațiilor și a noilor spații de parcare, ceea ce promite o creștere ulterioară și rapidă a locurilor de parcare. Ceea ce se schimbă în mod esențial este sfera de aplicare a ofertei pentru clienții existenți: Transportatorii de mărfuri pot vizualiza și rezerva în bloc toate locurile de parcare de care au nevoie în timp real prin intermediul platformei obișnuite și pot factura fără hârtie prin intermediul unor facturi colective eficiente.

Indiferent de cooperare, Bosch și TRAVIS își păstrează ofertele individuale pe portalurile respective. Bosch Secure Truck Parking oferă consultanță dincolo de platformă cu privire la soluțiile holistice pentru industria de transport și logistică și sprijină expeditorii de mărfuri în implementarea structurală a soluțiilor de securitate și servicii. În funcție de cerințe, Bosch respectă certificatele europene de siguranță, cum ar fi certificările Asociației pentru Protecția Bunurilor Transportate (TAPA) sau standardele UE pentru parcări dezvoltate de Comisia Europeană. Acest lucru este important, deoarece numai pagubele financiare cauzate de furtul de marfă sunt estimate la 8,2 miliarde de euro în cadrul Uniunii Europene. De asemenea, Bosch a introdus recent un serviciu care oferă asistență la nevoie transportatorilor de marfă și șoferilor prin intermediul unei linii telefonice de urgență la nivel european.

TRAVIS, pe de altă parte, oferă rezervarea combinată a serviciilor de curățare și reparații. Transportatorii pot continua să rezerve aceste servicii la aproximativ 1.450 de locații partenere din 17 țări, ca de obicei. Aceștia își pot simplifica cu ușurință administrarea, primind o singură factură pentru diferite rezervări sau servicii, care include reguli speciale privind TVA (de exemplu, mecanismul de taxare inversă). Posibilitatea de a plăti și de a rezerva servicii rutiere cu ajutorul cardurilor de carburant ale companiilor este, de asemenea, în continuare disponibilă, pe care TRAVIS o oferă în cooperare cu parteneri precum Shell, DKV sau UTA. Pe scurt, alianța dintre Bosch și TRAVIS aduce o creștere notabilă a locurilor de parcare pentru camioane pentru transportatori, șoferii acestora și clienți, multe dintre ele cu standarde de siguranță ridicate. În același timp, aceasta degrevează municipalitățile situate de-a lungul principalelor axe de trafic de camioanele parcate cu sălbăticie și minimizează riscurile de trafic și de accidente cauzate de acestea.

Articole similare

Ad