Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Honeywell Voice, un răspuns la numeroase provocări ale momentului

Total Technologies, în parteneriat cu Honeywell, a organizat evenimentul „Voice demo & Coffee – How to address today’s workforce challenges in logistics?, dedicat profesioniștilor din logistică.

Ziua a început cu demonstrația Honeywell Voice, care a constat dintr-un proces standard de picking de câteva linii și produse, pentru a se putea observa rapiditatea și ușurința executării operațiunilor: utilizatorul primește comanda prin cască, o execută și confirmă verbal execuția. În flux s-au inclus și câteva excepții – lipsă stoc sau picking greșit – care să arate versatilitatea și flexibilitatea tehnologiei de voce și modul cum intervine software-ul în reducerea acestor erori.

Evenimentul a continuat cu paneluri de discuție susținute de Cătălin Ivana (BDM & Coach, Total Technologies) și Miha Capuder (Account Manager, Voice Specialist, Honeywell). Cătălin Ivana a expus rezultatele implementării soluției Honeywell Voice în spații de lucru ale unor companii din România și a subliniat faptul că experiența de până acum ne arată că Honeywell Voice este singura soluție ce răspunde foarte bine provocărilor legate de forța de muncă și ajută la buna gestionare a personalului deoarece utilizatorii pot comunica în limba maternă cu sistemul. Retenția de personal crește datorită utilizării unei soluții de top, care le permite angajaților să lucreze mai rapid și cu mai puține erori. Deci Honeywell Voice este o soluție pentru companiile care au personal de naționalități diferite, care sunt tot mai multe și în România.

Miha Capuder a relatat ultimele tendințe în logistică și a făcut câteva recomandări despre cum își pot cunoaște companiile mai bine angajații și cum îi pot retine, pentru că de fapt aceasta este adevărata provocare a prezentului. O caracteristică a oamenilor care sunt în câmpul muncii în prezent este că, odată angajați, se gândesc imediat la pasul următor, cum să facă să ajungă la o funcție mai bună, la o compensație mai mare, ceea ce aproape că obligă companiile să-și canalizeze eforturile pentru a forma și crește echipe, oferindu-le un mediu de lucru mai facil și mai sigur. Iar un portofoliu solid de tehnologie la îndemâna angajaților constituie un avantaj competitiv puternic.

Articole similare

Ad