Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Christian Tour continua sa se extinda in strainatate

Dupa succesul inregistrat in Turcia, Grecia, Spania si Republica Moldova, Christian Tour continua politica de dezvoltare a activitatii sale in strainatate, vizand, de aceasta data, pietele din Europa Centrala si de Est, Ungaria, Serbia si Polonia.
Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de chartere din Romania, a inceput investitia in agentii de turism din strainatate inca din 2012, cand a aparut Memento Turcia, urmat la scurt timp de Memento Spania. La inceputul lui 2014, a venit momentul intrarii pe piata hoteliera din Grecia, iar, la finele aceluiasi an a fost deschisa prima agentie de turism sub brandul Christian Tour din afara granitelor Romaniei, la Chisinau.
 

„Pe toate aceste piete am inregistrat succese importante si am acumulat experienta atat in turismul outgoing, cat si in cel incoming. De aceea, pregatim deschiderea de filiale Christian Tour in Ungaria, Serbia si Polonia, si, de asemenea, planificam inceperea de curse charter din aceste tari catre destinatiile turistice consacrate din Grecia, Turcia si Spania”, a declarat Cristian Pandel, fondator si actionar majoritar al Christian Tour.
Afacerile in turism in Turcia, Grecia si Spania ai fratilor Cristian si Marius Pandel au inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 7.5 milioane de euro.
In aceasta vara a inceput operarea primelor curse charter cu plecare din Chisinau catre Grecia, iar gradul de ocupare a fost de peste 90% inca de la primele plecari. Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care s-a decis extinderea si in alte tari din regiune. In acelasi timp, s-a constatat un interes crescut pentru calatorii in randul locuitorilor din Europa Centrala si de Est, Polonia, Serbia, Ungaria si Cehia fiind printre principalele piete din regiune care trimit tot mai multi turisti in Grecia si Turcia an de an. Acest lucru a fost confirmat de agentiile de turism de incoming, dar si de hotelierii din aceste tari.
Si Christian Tour, in calitate de proprietar al unui resort de 4* din Insula Corfu – Memento Kasioppi Resort – a constatat aceeasi tendinta. In ce priveste resortul din Insula Corfu, atat in sezonul 2014, cat si in cel actual, cei mai multi dintre turisti au provenit din Cehia, Polonia, Romania si Marea Britanie.
„Incepand din 2015 am decis sa extindem si sa popularizam brandul Christian Tour in mai multe tari, beneficiind si de experienta pe care am acumulat-o ca hotelieri in Grecia. Aceasta consolidare a brandului a fost initiata in 2013, cand a inceput inglobarea treptata a companiilor in care eram actionari. Astfel, Pegas Holidays si Senior Voyage au devenit branduri de produs ale Christian Tour. Si tocmai pentru consolidarea acestuia s-a decis retragerea actionariatului din alte branduri romanesti de turism axate pe nise – Europa Travel si Bibi Touring. Prin aceasta decizie urmarim sa ne concentram asupra zonei de touroperare a destinatiilor care ne-au facut celebri si punem accentul pe dezvoltarea turismului intern (in Romania), dar si a celui corporate, in interiorul brandului nostru“, a declarat Marius Pandel.

Articole similare

Ad