Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transova își extinde flota cu Kögel Cargo FlexiUse

Compania spaniolă de transport Transova își extinde flota cu cinci semiremorci Kögel cu caroserii FlexiUse, care se remarcă prin stabilitate, versatilitate, robustețe și finisare de înaltă calitate, precum și prin reacția favorabilă din partea șoferilor și prin prețul lor avantajos.

Transova are sediul în Irun, în apropierea graniței cu Franța, exploatează o flotă ce include 18 autotractoare și 30 de vehicule tractate și transportă de la mărfuri paletizate la produse reciclate și rulouri de hârtie – tocmai de aceea are nevoie de semiremorci cât mai versatile.

Vehiculele comandate au diverse opționale, printre care jantele din aluminiu care scad greutatea proprie, pentru optimizarea costurilor de operare și decarbonizarea transportului. Caroseria FlexiUse reglabilă conferă un grad ridicat de flexibilitate, deoarece se pot transportat și mărfuri foarte înalte, și permite o manipulare mai ușoară a încărcăturii.Transova deservește în principal rute din Franța, unde nu există restricții legale privind înălțimea vehiculului, deci FlexiUse poate fi utilizată cu înălțimea interioară a unei remorci standard sau mega (2.800 sau 3.000 mm), indiferent de înălțimea de cuplare. Caroseria poate fi reglată în opt trepte de 25 mm în față și patru trepte de 50 mm în spate. Iar în țările cu restricții legale privind înălțimea exterioară înălțimea FlexiUse poate fi adaptată la înălțimea de cuplare a semiremorcii, astfel încât să se respecte limita legală.

Articole similare

Ad