Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KION îşi creşte capacitatea de producție la fabrica din Reutlingen

Rob Smith, CEO al KION Group AG

Grupul KION plănuiește o extindere de mai multe milioane de euro a fabricii sale din Reutlingen, în vederea creşterii capacităţii de producţie cu 60% Decizia are loc în contextul în care pe viitor se estimează o creştere a cererii de echipamente de manipulat pentru culoare înguste (VNA) şi a reach-stacker-elor. Construcția este planificată să înceapă în toamna anului viitor, noile unități de producție urmând să fie funcționale din 2025.

Filiala KION Warehouse Systems (KWS) este centrul de competențe al Grupului pentru dezvoltarea și producția de vehicule cu tehnologie de sistem pentru mărcile KION. „Extinderea site-ului va ajuta la consolidarea poziției noastre excelente ca furnizor global de intralogistică”, a declarat Rob Smith, CEO al KION Group AG.

Creșterea capacității de producție la Reutlingen va avea impact asupra ocupării forței de muncă, protejând cele 400 de locuri de muncă actuale şi permiţând crearea altora noi.

„Reutlingen este cea mai mare și mai importantă fabrică pentru producţia de VNA-uri la nivel global. Inima noastră este aici, în oraș. Această extindere ne va oferi și mai multă flexibilitate și ne va asigura că KWS își poate menține o poziție optimă pe piața dinamică a intralogisticii pentru anii următori”, a explicat spune Volker Bonk, director general al KWS.

Articole similare

Ad