Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu Isuzu mizează pe energie regenerabilă

Anadolu Isuzu a început un amplu proiect de modernizare și ecologizare a producției de autobuze, prin amplasarea de panouri fotovoltaice pe acoperișul fabricii sale de lângă Istanbul.

Până la ora actuală, Anadolu Isuzu a reușit să acopere 55% din nevoile sale de energie electrică prin panouri fotovoltaice. Capacitatea totală instalată atinge 5.500 Mwp şi este furnizată de 12.088 de panouri montate pe acoperișul fabricii. Suprafața totală ocupată de acestea se apropie de 28.000 m2.

Cea de-a doua fază a proiectului derulat de Anadolu Isuzu are ca scop acoperirea unui consum energetic de până la 70% din totalul necesar funcționării uzinei. Prin aceste măsuri, producătorul de autobuze va putea să-și reducă și costurile de producție, astfel încât clienții finali vor avea de câștigat de pe urma investiției. Anadolu Isuzu este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de mobilitate urbană și interurbană din România. Ei sunt reprezentați în România de Anadolu Automobil Rom. Autobuzele produse de Anadolu Isuzu sunt deja o prezență obișnuită pe străzile mai multor orașe din România, precum București, Brăila, Voluntari, Iași, Constanța sau Sibiu.

Articole similare

Ad