Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

6 oferte pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit 6 oferte pentru contractul de proiectare și execuție „Autostrada Sibiu-Făgăraș, Tronsonul 4: km 51+785-km 68+050, care se desfășoară între localitățile Sâmbăta de Sus (DJ 105B)-Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu DN1, km 0+000-5+650”.

Până la termenul limită au depus oferte următorii antreprenori:

  1. Asocierea Automagistral-Pivden SRL-Rostdorstroy SRL (Ucraina)
  2. Asocierea S.C. Bog’Art SRL-SC Coni SRL-SC Tohme Contracting LLC-SC Ria Design Consulting SRL (România-Georgia)
  3. IC Ictas Insaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia)
  4. Asocierea Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret AS-Yapi Merkezi Insaat ve Sanayi AS (Turcia)
  5. Mapa Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia)
  6. Asocierea SC Strabag SRL-SC Geiger Transilvania SRL (România)

Tronsonul 4 are o lungime de 16,26 km și o valoare estimată a contractului de 1.163.869.292,05 Lei, fără TVA. Perioada de proiectare și execuție a contractului va fi de 48 de luni, din care 12 de luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Garanția lucrărilor va fi de minimum 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maximum 10 ani.

Autostrada Sibiu-Făgăraș are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului pe direcţia Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TEN-T – Comprehensive, respectiv intercoridorul Moldova-Transilvania. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Articole similare

Ad