Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amazon a aderat la IRU

Compania globală de comerț electronic Amazon s-a alăturat Uniunii Transporturilor Rutiere Internaţionale (IRU) pentru a fi activă în domenii esențiale pentru lanțul său mare de parteneri logistici și pentru sectorul global mai larg de transport rutier. Provocările comune includ sustenabilitatea și decarbonizarea, siguranța rutieră și inteligența artificială.

„Suntem încântați să ne alăturăm comunității IRU ca membru și colaborator. Succesul Amazon și al partenerilor noștri depinde de a avea o voce credibilă, de încredere, care să înțeleagă, să susțină și să conducă la un consens asupra subiectelor care sunt cruciale pentru munca noastră și industria transporturilor”, a declarat Andreas Marschner, vicepreședintele EU Amazon Transportation Services.

La rândul său, secretarul general al IRU, Umberto de Pretto, a declarat: „În calitate de companie lider mondială de comerț electronic și logistică, Amazon este un jucător cheie în sectorul transportului rutier, supraveghend una dintre cele mai mari flote de camioane, dube și alte vehicule de livrare din lume. Suntem foarte bucuroși să primim Amazon în familia IRU și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pe o serie de probleme importante, cum ar fi decarbonizarea și siguranța rutieră.”

Pentru a organiza mai bine serviciile de livrare către clienții săi, Amazon a creat Amazon Transportation Services și Amazon Logistics. Cele două organizații sunt în parteneriat cu mii de întreprinderi mici și mijlocii la nivel global, inclusiv pentru transportul greu și livrările „last mile”.

Amazon este dedicat durabilității, tehnologiei curate și combaterii schimbărilor climatice. În 2019, compania a co-fondat Climate Pledge, angajându-se să folosească 100% energie regenerabilă până în 2025 și să ajungă la zero carbon net până în 2040, cu zece ani înaintea Acordului de la Paris. Pentru a îndeplini acest obiectiv, Amazon a dezvoltat Shipment Zero, un program prin care 50% din toate livrările Amazon au carbon net până în 2030, printr-o combinație de vehicule cu emisii ecologice, ambalaje durabile, energie regenerabilă și eficiență intermodală îmbunătățită. Amazon se alătură altor firme multinaționale din SUA, Europa și China care au devenit membri IRU în ultimul an.

Articole similare

Ad