Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Shell recastiga licenta pentru cea mai mare statie de alimentare cu carburanti din lume

Shell Luxembourgeoise a castigat licitatia pentru operarea statiei de alimentare cu combustibil Berchem. Guvernul luxemburghez a acordat companiei Shell o noua concesiune pe durata a 10 ani, pentru ceea ce va fi din nou cea mai mare benzinarie din lume.
Situata pe autostrada E25/A3 in directia Luxemburg, statia Berchem este alimentata zilnic, in medie, cu 20 de cisterne de combustibil destinate celor aproximativ 25.000 de vizitatori locali si internationali pe zi.
 

Statia are o suprafata totala de 60.000 m2 si dispune de 51 de pompe de carburant (24 pentru camioane si 27 pentru autoturisme), plasate pe 21 de benzi (12 CRT – vehicule de mare tonaj si 9 pentru autoturisme).
Odata cu reinnoirea contractului, Shell va demara un proces de renovare si reconstructie a statiei. La parterul benzinariei vor fi amenajate un magazin Shell cu o patiserie Deli2go. La etajul inferior vor fi modernizate spatiile pentru toalete si dusuri. La primul etaj va exista un spatiu deschis unde Shell va dezvolta un concept unic in Luxemburg, care va integra o cafenea si un restaurant de tip fast-food.
Statia va suferi si o remodelare a exteriorului. Pe langa regandirea acesteia in ansamblu, vor fi imbunatatite si sistemele de semnalizare exterioare astfel incat clientii sa fie ghidati mai bine catre punctele care ii intereseaza.
“Suntem onorati de increderea pe care guvernul din Luxemburg a acordat-o companiei Shell prin aceasta reinnoire de contract pentru operarea celei mai mari statii de alimentare din lume. Nu numai ca suntem pregatiti sa deservim mai bine transportatorii si soferii de vehicule private, dar dorim ca fiecare vizita la Berchem a clientilor nostri sa fie cea mai buna experienta”, a declarat Leonardo Menei, directorul Shell Luxembourgeoise.

Articole similare

Ad