Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

1.200 de vehicule urmărite deja cu noua gamă de servicii de conectivitate IVECO ON

Noile servicii telematice IVECO ON, disponibile pe toate vehiculele Euro VI-e și autobuzele electrice livrate de constructorul italian de la începutul lui 2022, au fost concepute pentru a îmbunătăți semnificativ timpul de funcționare al vehiculelor și costul total de proprietate, asigurând în același timp siguranță și securitate. Nu mai puţin de 1.200 de vehicule beneficiază deja de serviciul IVECO ON Smart Pack.

Pentru a asigura performanța și gestionarea timpului de funcționare al vehiculelor sale, IVECO a introdus în 2018 primele servicii de gestionare a flotei conectate, numite „Intellibus”. Acum, noile servicii telematice IVECO ON, mai eficiente, al căror Smart Pack este inclus standard pe toate vehiculele IVECO BUS livrate de la începutul anului, vine cu următoarele beneficii:

  • Portalul IVECO ON oferă acces la informații extinse despre comportamentul flotei de autobuze în exploatare, cum ar fi consumul de energie, viteza medie și distanța pe zi, precum și evaluarea stilului de conducere. De asemenea, clientul poate monitoriza datele detaliate despre vehicule individuale, permițându-i să controleze performanța flotei sale.
  • Procesarea datele privind performanța zilnică a vehiculelor și raportare tehnică zilnică, pentru a ajuta la anticiparea, în unele cazuri, a defecțiunilor în funcționare și pentru a evita opririle neplanificate. Uşile, bateriile de tracţiune şi alte funcţii sunt analizate în detaliu în fiecare zi, oferind informaţii utile pentru rezolvarea problemelor.
  • Pachetul Premium, disponibil opțional, oferă informații în timp real axate pe funcționarea flotei. Include alegerea între un portal în timp real pentru gestionarea flotei de operare și un API web, un portal de gestionare a flotei și un API web ITxPT Standard TiGR, o soluție standardizată de înaltă performanță pentru clienții care trebuie să monitorizeze vehiculele dintr-o flotă multibrand. Acest API, standardizat de ITxPT, elimină necesitatea utilizării unei casete telematice suplimentare pentru a accesa datele de la diferite mărci de autobuze din cadrul aceleiași flote.

Experiența digitală oferită de IVECO ON ajută la optimizarea performanței flotelor și, astfel, a serviciului oferit pasagerilor, îmbunătățind în același timp costul total de proprietate. Noi servicii în portalul IVECO ON, precum și întreținerea predictivă îmbunătățită, vor fi disponibile în curând.

Articole similare

Ad