Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Atlassib si-a innoit flota cu 15 autocare

Atlassib, cel mai mare transportator privat de calatori din Romania, a investit anul acesta peste 3,5 milioane de euro, fara TVA, in achizitionarea a 15 autocare Mercedes-Benz Tourismo. Toate vehiculele sunt echipate cu propulsorul OM 470, de 428 CP, si cutie de viteze automatizata PowerShift si dispun de un pachet extins de sisteme de siguranta, pe langa cele standard fiind comandate ABA 2 (asistenta activa la franare), avertizarea la depasirea benzilor de circulatie (Lane Departure Warning) s.a.
 

Unul din cele 15 vehicule achizitionate este autocar premium, configurat cu numar redus de locuri (44) si distanta mai mare intre scaune, precum si cu numeroase dotari suplimentare de confort: filtru de cafea, conexiune Wi-fi si priza de 220 V pentru incarcarea aparatelor electronice. In plus, pasagerilor curselor premium li se ofera gratuit apa si bauturi racoritoare, o cafea si o masa calda pe perioada calatoriei.
Flota de autocare premium numara sapte vehicule, care sunt folosite pe curse de linie speciale. S-a inceput cu Italia, unde pe anumite trasee au fost introduse zile dedicate cu curse premium, iar reactia din partea calatorilor este foarte buna, fiind facute rezervari speciale pentru acestea.
Pretul biletelor la autocarele premium este – pentru inceput – cu 5 euro mai mare decat in cazul curselor obisnuite, dar calatorii prefera sa plateasca ceva in plus pentru un confort suplimentar si deja vehiculele circula incarcate la capacitate. Intrucat sunt cereri foarte multe, serviciul urmeaza sa fie extins si pe alte linii.
Restul de 14 autocare sunt configurate tipic pentru linie, cu 53 de locuri si cu dotarile standard oferite de Atlassib: toaleta, aer conditionat, monitoare de 19 inch, instalatie audio.

Articole similare

Ad