Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Două noi spații de servicii au fost deschise pe A1

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă deschiderea a două noi spații de servicii pe A1, Nădlac-Deva, tronson Lugoj-Deva, km. 428+310 stânga și km. 428+310 dreapta, situate în zona localității Făget.

Cele două spații de servicii au fost date în folosinţă ca urmare a încheierii contractelor de concesiune între CNAIR și Mol România Petroleum Products.

Dotările puse la dispoziție în aceste spații de servicii sunt: parcare autoturisme (câte 59 de locuri pe fiecare parte, din care două pentru persoanele cu dizabilități), parcare camioane (câte 21 locuri pe fiecare parte), parcare autocare (câte 3 locuri), parcare motociclete (câte 10 locuri), zonă aspirator, câte 4 stații de încărcare pentru vehicule electrice pentru încărcare de până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ), cu conectori CCS, CHAdeMO și Type 2, stații de distribuție carburant, spații comerciale, Snack bar, toalete publice şi Anexă container dușuri.

Alte două spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe A1, Nădlac-Deva, tronson Lugoj-Deva, km. 446+890 stânga și km. 446+890 dreapta, din zona localității Traian Vuia.

Articole similare

Ad