Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Configuratia Optifuel, disponibila si pentru modelul de distributie D Wide

Convins de importanta consumului in criteriile de achizitie ale firmelor de distributie, Renault Trucks a extins programul Optifuel si pentru modelul D WIDE. Acesta este echipat standard cu sisteme si servicii care favorizeaza economia de combustibil: cutie de viteze robotizata (Optidriver), modul power anulat (mentinand autovehiculul intr-un mod de economie de combustibil, indiferent de presiunea exercitata asupra pedalei de acceleratie), oprirea automata a motorului dupa 3-5 minute de mers la ralanti, care permite evitarea consumului de motorina inutil. In functie de utilizarea autovehiculului si de domeniul de activitate al fiecarui client, D WIDE Optifuel poate fi echipat optional cu un deflector pe acoperis care permite imbunatatirea aerodinamicitatii, cu pneuri noi Michelin dezvoltate pentru reducerea rezistentei la rulare si, de asemenea, cu o pregatire suplimentara a soferilor in cadrul cursului Optifuel Training.
 

Pe langa modul fuel eco, cutia robotizata Optidriver si cruise control integrat, D WIDE dispune de Optiroll care permite, atunci cand conditiile o permit, profitarea la maximum de inertia autovehiculului.
Modelul este preechipat pentru activarea Optifleet, solutia de gestionare a flotei de la Renault Trucks. Sunt disponibile doua module pe D WIDE: Optifleet Check pentru monitorizarea consumului mediu si a datelor, cum ar fi utilizarea pedalei de frana sau a retarderului, si Map pentru geolocalizarea in timp real si analiza ulterioara a itinerarelor celor mai rentabile.
D WIDE Optifuel este compatibil cu kitul complet Optifuel Infomax, software de masurat si de analizat consumul. Sistemul permite clientilor care dispun de un trainer pentru soferi identificarea si analizarea foarte fina, gratie celor 70 de criterii, a consumului unui autovehicul si definirea, la nevoie, a unui plan de formare pentru sofer.
Cu utilizarea simultana a Optifleet si a Optifuel Infomax, Renault Trucks propune o oferta unica si cea mai completa de pe piata care permite reducerea consumului de combustibil in cadrul unei flote mici sau mari.
D Wide Optifuel este disponibil numai ca autotractor cu mase maxim autorizate de 18, 19 si 26 t, cu motorizarile DTI 8 de 280 si respectiv de 320 CP.

Articole similare

Ad