Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cinci autobuze Karsan Jest au ajuns la Suceava

Primaria Suceava a cumparat, in urma unei licitatii de achizitii publice, cinci autobuze de capacitate mica Karsan Jest. Vehiculele au fost livrate oficial la sfarsitul lui iulie, in prezenta reprezentantilor importatorului, ai administratiei locale si a conducerii companiei de transport din oras.
Cele cinci Karsan Jest vin sa completeze parcul deja existent al societatii sucevene si vor prelua o parte din sarcinile indeplinite la ora actuala de celelalte autobuze ale companiei. Cu ajutorul acestora, TPL Suceava va putea obtine economii importante de carburant, Karsan Jest urmand sa inlocuiasca cu succes autobuzele de mari dimensiuni atunci cand fluxurile de calatori o permit.
 

Astfel, dupa Oradea, Focsani, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea si Buzau, Suceava este cel de-al saselea oras unde Karsan Jest va intra in transportul urban de calatori.
Avand o capacitate de transport de pana la 21 de pasageri, pe scaune sau in picioare, Karsan Jest se distinge in traficul urban datorita manevrabilitatii deosebite, confortului si dotarilor existente inca din varianta standard. Dimensiunile apropiate de cele ale unui autoturism, de sub 6 metri lungime, permit vehiculului sa se strecoare in zone unde este necesar transport public, dar inaccesibil autobuzelor de 8 sau 12m lungime.

Articole similare

Ad