Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

STB SA dă startul călătoriilor melodioase de Crăciun

Societatea de Transport Bucureşti (STB SA) intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu “Tramvaiul Colindelor”, care va circula, la fel ca în anii trecuţi, în perioada 12 decembrie 2022-3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1.

“Spiritul Crăciunului vă va însoți în deplasările zilnice, făcând din fiecare călătorie un prilej de bucurie și voie bună. Am pregătit cea mai frumoasă selecție de colinde românești și internaționale, precum și o colecție de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare.

Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moș Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri și sentimente deosebite”, se arată într-un comunicat de presă STB SA.

Compania de transport din Capitală invită toţi călătorii să se bucure de „Tramvaiul Colindelor”, care va funcţiona după un program obişnuit de lucru. Mai mult, vehiculul poate fi localizat în timp real, cu ajutorul aplicației InfoTB ce poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play.

Articole similare

Ad