Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility a introdus plata prin telefonul mobil în peste 500 de benzinării din Belgia, Olanda și Luxemburg

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, a anunțat că va colabora cu EG Group cu sediul la Breda, în Olanda, unul dintre furnizorii mondiali de top din sectoarele de comerț și servicii alimentare și de petrol în vederea extinderii rețelei pentru acceptarea plăților mobile.

Clienții își pot plăti acum tranzacțiile de alimentare cu smartphone-ul prin funcția de plată DKV APP&GO a aplicației DKV Mobility la peste 500 de benzinării cu sau fără personal, de tipul Esso, Texaco și Firezone în Belgia, Olanda și Luxemburg.

De asemenea, funcția de plată DKV APP&GO poate fi utilizată în peste 3.000 de benzinării din Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg și Olanda.

Sven Mehringer, Managing Directorul Energy & Vehicle Services DKV Mobility, a mărturisit că prin adăugarea acestor brand-uri la rețeaua DKV Mobility vor face următorul pas într-un parteneriat deja existent și de succes pentru a oferi clienților o cale simplă și eficientă de plată a carburantului.

„Parteneriatul cu EG înseamnă conectarea unor brand-uri mari de combustibili, precum Esso și Texaco, la rețeaua noastră de plată prin telefonul mobil”,

a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„EG Group este mândru de colaborarea reînnoită cu DKV. Aceasta oferă comoditate clienților noștri din Olanda, Belgia și Luxemburg: plata cu telefonul mobil este rapidă, contactless și sigură. Nu este nevoie ca cineva să se dea jos din mașină (dacă nu se dorește) și se poate finaliza plata carburantului prin aplicația DKV Mobility. Plata prin smartphone este una dintre cele mai noi tehnologii în lumea carburanților, iar stațiile EG Group trebuie, de asemenea, să țină pasul cu aceste inițiative. Astfel, suntem încântați ca acest proiect să fie lansat curând”,

a susținut Laurent Grobet, Country Manager Benelux la EG Group.

Articole similare

Ad