Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

123cargo lansează ProFxUser, certificatul de utilizator profesionist al burselor de transport

Pe baza experienței de peste 20 de ani de administrare a BursaTransport și a 15 ani de activitate în domeniul transportului rutier de marfa si al intermedierilor de transport, 123cargo a lansat ieri, pe 13 decembrie, site-ul Certificarea utilizatorilor profesionisti ai burselor de transport – ProFxUser.

Site-ul se adreseaza persoanelor fizice ce activeaza in domeniul transportului si folosesc o  bursa de transport. Scopul site-ului este sa ofere doritorilor o testare online si in timp real a cunostintelor din: transport de marfa, burse de transport, conventii internationale, activitatea curenta a firmelor de transport sau expeditie.

Testul consta din 20 de intrebari selectate automat dintr-o colectie pregatita in acest scop de intrebari si raspunsuri. Testul se desfasoara online si contratimp. Candidatul la testare care trece testul cu succes poate solicita un certificat ProFxUser care atesta oricui este interesat ca titularul acestuia a trecut cu succes testul ProFxUser.

Pentru utilizatorii 123cargo/BursaTransport, este posibila asocierea contului de utilizator cu certificatul obtinut, asociere vizibila celorlalti utilizatori.

“Titularul certificatului ProFxUser si in acelasi timp utilizator BursaTransport, are la dispozitie in panoul de administrare, sectiunea date personale, prin propria optiune, posibilitatea de a-si instala adiacent profilului sau personal in BursaTransport a badge-ul ce indica detinerea certificatului. Badge-ul astfel afisat este menit sa indice celorlalti utilizatori ca prin absolvirea testului ProFxUser, respectivul titular a facut dovada ca este un profesionist in transportul rutier de marfa si in utilizarea BurseiTransport”, se menționează în comunicatul transmis de inițiatorii proiectului. “Scopul proiectului este afirmarea si recunoasterea excelentei profesionale in randurile utilizatorilor BurseiTransport.”

Articole similare

Ad