Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEODIS anunță că intenționează să achiziționeze trans-o-flex pentru a-și dezvolta în continuare rețeaua integrată de transport de marfă în Germania

GEODIS a semnat un acord de achiziționare a trans-o-flex, o companie lider în sectorul premium express din Germania, specializată în transportul la temperatură controlată pentru produse farmaceutice, precum și în livrarea la termen a produselor pentru industria cosmetică și de înaltă tehnologie. Din 2016, compania este deținută de familiile Schoeller și Amberger, care au investit pentru a o transforma într-un jucător de top în domeniul distribuției specializate.

Marie-Christine Lombard, director general al GEODIS, a declarat: “Ambele companii sunt în curs de dezvoltare: „Achiziția companiei trans-o-flex este un pas important care ne permite să ne mărim amprenta în Germania. Este în concordanță cu ambiția noastră de a ne consolida soluțiile logistice globale de tip end-to-end pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea geografică a clienților noștri. Această achiziție va poziționa GEODIS ca actor principal pe piața serviciilor de sănătate și va spori semnificativ capacitățile noastre de livrare în Germania, o țară aflată în centrul comerțului mondial. Am fost impresionați de expertiza și de angajamentul față de cea mai înaltă calitate a serviciilor echipei de conducere a trans-o-flex. Îi urăm bun venit echipei trans-o-flex în GEODIS și, împreună, credem că putem sprijini și mai mult clienții noștri de ambele părți prin combinarea punctelor noastre forte respective și complementare în Germania, în Europa și la nivel global. Pentru a realiza acest lucru, am convenit cu Christoph Schoeller, care este în prezent președintele consiliului consultativ al trans-o-flex, vicepreședinte al consiliului de supraveghere și acționar alături de Peter Amberger, că va rămâne vicepreședinte al noului consiliu de supraveghere prezidat de mine.”

Fondată în 1971, trans-o-flex operează cea mai mare rețea de distribuție cu temperatură controlată din Germania, specializată în domeniul sănătății, manipulând atât colete, cât și paleți. Trans-o-flex are sediul central în Germania și și-a extins recent activitatea în Austria, care oferă oportunități de dezvoltare ulterioară. Trans-o-flex are aproximativ 2.000 de angajați în 77 de hub-uri și agenții locale care permit companiei să ofere soluții de logistică Express pe întreg teritoriul Germaniei.

Christoph Schoeller și Peter Amberger, reprezentanți ai acționarilor, au declarat: „De când am achiziționat trans-o-flex în 2016, compania și-a consolidat și mai mult poziția de lider în domeniul serviciilor medicale cu control al temperaturii și al livrărilor Express premium, prin rețeaua sa de calitate recunoscută la scară largă și prin fiabilitatea ridicată a serviciilor sale în toată Germania și Austria. Acest lucru a fost realizat sub conducerea lui Wolfgang P. Albeck, directorul general al trans-o-flex, care a construit în jurul său o echipă de experți cu o atitudine unică de „se poate face” și un angajament pentru cea mai înaltă satisfacție a clienților. Dorim să profităm de această ocazie pentru a ne exprima cea mai profundă apreciere față de Wolfgang Albeck și echipa sa. Nu avem nicio îndoială că vor continua să se implice în a oferi cele mai înalte performanțe și atunci când se vor alătura GEODIS.”

Christoph Schoeller adaugă: „Mă bucur să iau parte la continuarea poveștii de succes a trans-o- flex în calitate de vicepreședinte al consiliului de supraveghere. Împreună cu GEODIS, vom extinde modelul trans-o-flex la nivel internațional și, astfel, vom crește și mai mult beneficiile pentru clienții noștri.”

Încheierea acestei tranzacții va fi efectivă după finalizarea aprobărilor obișnuite de reglementare.

Articole similare

Ad