Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel și Vestas aprofundează parteneriatul pentru a sprijini cererea tot mai mare de soluții de energie regenerabilă

Kuehne+Nagel și-a extins parteneriatul cu Vestas, lider mondial în domeniul soluțiilor de energie regenerabilă din Danemarca, prin adăugarea a 60.000 m2 la centrul său de aprovizionare din Hodenhagen, Germania. Începând din 2023, în fiecare an, în centrul de piese de schimb vor fi depozitate aproximativ 135.000 de articole diferite.

Comenzile de piese de schimb pentru turbinele eoliene se caracterizează printr-un grad ridicat de complexitate. Articolele variază de la piese mici, cum ar fi componentele electronice, care sunt depozitate într-un picktower, la bunuri periculoase, cum ar fi baterii, vopsele sau lubrifianți, până la piese mari pentru operațiunile din atelier.

Gama de servicii include depozitarea, ambalarea și consolidarea încărcăturii până la pregătirea comenzilor pentru comenzile de ieșire și expedierea acestora, inclusiv vămuirea, în întreaga lume, acoperind, de asemenea, livrările directe la turbinele eoliene. Vestas își conectează cumpărătorii și vânzătorii de piese și servicii pentru energie regenerabilă prin intermediul Convento, o piață digitală de comerț electronic business-to-business. Toate comenzile de pe platforma Convento sunt servite de la centrul de fulfilment din Hodenhagen.

Extinderea depozitului respectă, de asemenea, cele mai recente standarde în ceea ce privește eficiența energetică. Aceasta include, de exemplu, un sistem solar montat pe acoperiș, iluminat cu LED-uri cu senzori de mișcare și stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Gianfranco Sgro, membru al consiliului de administrație al Kuehne Nagel International AG, responsabil pentru logistică contractuală, a declarat: „Cooperarea dintre Vestas și Kuehne+Nagel arată calea către un viitor sustenabil. Obiectivul nostru este de a fi alături de Vestas și de clienții săi finali, de a sprijini ciclul de viață al fiecărei turbine eoliene cu piesele de schimb de care are nevoie în întreaga lume.” „Extinderea instalației de depozitare ne va pregăti pentru creșterea viitoare care ne așteaptă și va asigura o bază scalabilă pentru furnizarea de energie sustenabilă în întreaga lume”, spune Morten Schockert Nielsen, director, șef al logisticii globale, Service Supply Chain la Vestas.

Articole similare

Ad