Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

XPO Logistics vrea incasari brute de 23 miliarde dolari pana in 2019 si nu exclude alte achizitii

La inceputul lui august XPO Logistics a anuntat rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului, inclusiv 22 de zile din activitatea Norbert Dentressangle. Astfel, veniturile nete au fost de 508,6 milioane dolari, mai mari cu 317,2%. Compania a avut o pierdere neta de 78,8 milioane dolari, fata de o pierdere de 13,8 milioane in aceeasi perioada a anului precedent.
EBITDA ajustata a ajuns la 79,7 milioane dolari, fata de 14,1 milioane in aceeasi perioada a lui 2014. Cele doua achizitii recente, Norbert Dentressangle si Bridge Terminal Transport au reprezentat 34.3 milion dolari din EBITDA ajustata.
 

Bradley Jacobs, chairman si CEO al XPO Logistics, a aratat ca „cea mai mare contributie la EBITA a avut-o activitatea de expeditii si last mile, unde recent am castigat un contract important in segmentul e-commerce. In acest timp modul cum se integreaza Norbert Dentressangle depaseste orice asteptare iar rebranduirea evolueaza foarte repede. Deja s-au creat sinergii, dupa achizitie. De exemplu, luna viitoare, XPO Logistics va deschide o locatie in Pennsylvania pentru un client din Spania care se extinde si acolo.“

Articole similare

Ad