Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear isi innoieste gama NextTread de anvelope resapate

Gama de anvelope resapate prin vulcanizare dupa matrita NextTread a fost innoita prin adaugarea profilelor binecunoscute RHD II si RHT II, pentru transport pe distanta lunga, in vederea scaderii costurilor operatorilor de flote.
Noile anvelope sunt disponibile deja pe piata cu dimensiunile 315/80R22.5, 315/70R22.5 si 295/80R22.5 pentru puntea de tractiune RHD II si 385/65R22.5 pentru anvelope de trailer RHT II.
 

Noua linie NextTread RH II are aceleasi profile al benzii de rulare ca si anvelopele Goodyear Regional RHD II si RHT II. In procesul de resapare prin vulcanizare dupa matrita se ia o carcasa existenta si se aplica o banda de cauciuc non-vulcanizata peste anvelopa polizata. Anvelopa este apoi incalzita intr-o matrita, unde cauciucul se vulcanizeaza si formeaza noul profil al benzii de rulare. Prin replicarea profilului benzii de rulare al anvelopelor noi, noua serie NextTread RH II ofera un potential mai mare al kilometrajului si prin aceasta o mai mare reducere a costurilor/km pentru detinatorii de flote.
In plus fata de carcasele Goodyear Dunlop ce pot fi resapate astfel, si alte carcase pot fi folosite pentru produsele din gama NextTread, in functie de modul in care au fost produse, precum si de starea in care se afla.

Articole similare

Ad