Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fronius, partener pe cinci ani al concursului IFOY

Fronius International GmbH a fost ales partener al premiilor IFOY. Incepand cu perioada de votare din 2016, specialistul austriac in incarcarea bateriilor va sprijini, pentru urmatorii cinci ani, premierea solutiilor de intralogistica din intreaga lume si va furniza tehnologia de incarcare a bateriilor pentru testele IFOY.
„Premiile IFOY sunt sinonime cu performanta de varf si inovatia, juriul stabilind cele mai inalte standarde privind siguranta, tehnologia, durabilitatea si eficienta costurilor.
 

Aceste aspecte sunt esentiale si pentru Fronius in ceea ce priveste incarcarea bateriilor sau provocarile zilnice care pot genera beneficii maxime in proiectele clientilor. Ca urmare a faptului ca impartim aceleasi valori, suntem incantati sa facem parte si sa sprijinim acest concurs de top la nivel global“, a spus Harald Scherleitner, sef al diviziei Perfect Charging din cadrul Fronius International GmbH.
„In conditiile in care viitorul intralogisticii este electric, familia IFOY a reusit sa castige liderul de know-how in domeniul tehnologiei de incarcare a bateriilor ca partener pe termen lung“, a precizat presedintele executiv al juriului IFOY.

Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Logistica.

Articole similare

Ad