Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„D-VIL”, un concept inovator în materie de livrare food delivery

În timpul celor mai grele luni ale pandemiei, sectorul restaurantelor a văzut în livrarea la domiciliu un important canal alternativ de afaceri, din cauza restricțiilor cu care multe restaurante au fost nevoite să se confrunte. Departe de a fi o modă trecătoare, adevărul este că mulți clienți au continuat să folosească serviciile de livrare după ce situația dificilă a fost depășită.

Până nu demult, pizzerii erau locurile cele mai asociate cu acest tip de afacere, dar, în prezent, posibilitățile s-au extins la tot felul de opțiuni de catering. Dacă o persoană își dorește un anumit fel de mâncare va avea întotdeauna o companie care îi poate livra la ușă.

La fel ca în cazul mobilității urbane în general, vehiculele de livrare evoluează în mod constant pentru a îmbunătăți atât munca șoferilor, cât și păstrarea alimentelor în timpul transportului.

Această idee, are toate atuurile necesare pentru a deveni un viitor vehicul ideal pentru acest sector, creată de Anastasia Berg, studentă la Industrial Design (Universitatea de Științe Aplicate) HTW din Berlin. Primul lucru care atrage atenția este designul acestui amestec unic de motocicletă electrică și micromașină.

Formele sale ascuțite și moderne îi conferă un aspect cu adevărat dinamic. Numeroase elemente care atrag atenția, cum ar fi acoperișul panoramic de mari dimensiuni, partea din spate ascuțită și configurația cu trei roți, îl fac să atragă toate privirile. Puntea spate cu două roți este concepută pentru a spori stabilitatea și confortul acestei inițiative electrice.

Acest lucru sporește siguranța și confortul șoferului, asigurând în același timp un transport mai bun a încărcăturii. Această distribuție poate diminua agilitatea în virajele de viteză, dar reprezintă un avantaj în aproape toate celelalte privințe în cazul livrării de mâncare gătită la domiciliu.

Nu trebuie trecut cu vederea nici sistemul de suspensie robust al D-Vil, care este proiectat pentru un comportament dinamic, mai eficient și mai echilibrat, luând în considerare eventualele zone pietruite din orașe. Poziția de conducere și manevrabilitatea sunt similare cu cele ale unui automobil, cu un volan futurist și un scaun cu cotieră. Compartimentul de încărcare din spatele zonei șoferului este complet ascuns în timpul condusului și oferă o protecție optimă pentru genți și cutii. Nu este pentru prima dată când vehicule similare sunt concepute pentru utilizarea în oraș.

Articole similare

Ad