Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi clienti in domeniul farmaceutic pentru H.Essers odata cu achizitia companiei germane Kammann Thermologistik

In data de 14.08.2015, H.Essers a semnat achizitia furnizorului german de servicii Kammann.

Kammann Transporte a fost infiintata in anul 1999 de catre Jens Olivier Kammann si a asigurat initial doar servicii de transport cu temperatura controlata. Incepand cu anul 2002, compania a inceput sa se axeze pe transporturile din domeniul farmaceutic, ceea ce a condus la infiintarea companiei Kammann Thermologistik in anul 2009 de catre Jens Olivier Kammann si Wolfgang Waldow.
 

Pentru H.Essers, aceasta achizitie este una strategica in continuarea dezvoltarii activitatilor in domeniul logisticii farmaceutice. De asemenea, odata cu aceasta achizitie, ne putem dezvolta si prezenta noastra intr-o regiune atat de importanta precum Frankfurt.

Cei 41 de angajati ai Kammann Thermologistik si flota existenta – care consta in 24 capete tractor si 27 remorci cu temperatura controlata – vor fi preluati in intregime. In afara flotei auto cu temperatura controlata, Kammann mai detine si un depozit de cross-dock certificat GDP/AMG, avand in o suprafata totala de 2,250 m2.

De asemenea, directorii Jens Olivier Kammann and Wolfgang Waldow vor ramane activi dupa achizitie.

In anul 2014, compania a realizat o cifra de afaceri de 6 milioane euro.
Prin aceasta achizitie, H.Essers isi poate extinde portofoliul de clienti cu un numar strategic de noi companii farmaceutice germane.

sursa: H.Essers

Articole similare

Ad