Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Operatorii britanici de autocare beneficiaza de noua lege franceza

Operatorii britanici de autobuze si autocare se asteapta sa beneficieze de noile reguli franceze care este posibil sa deregleze multe arii ale economiei franceze. Noua lege Macron permite operatorilor sa ofere servicii domestice pe orice rute mai mari de 100 km, inclusiv pe cele ce fac deja parte din traseele internationale. Pana acum, transportul de persoane cu autocarele era foarte restrictionat pe interiorul Frantei pentru a proteja industria de cale ferata a tarii. Potrivit site-ului GoEuro.co.uk, vor fi create 250 de noi rute in Franta, Germania, Amsterdam, Spania si Brussel ca urmare a acestei noi legi.


Franta se asteapta sa castige mai mult de cinci milioane de pasageri de autocar in urmatorul an. Insa schimbarea va aduce si o reducere a pretului biletelor intre 10 si 70% anul viitor odata cu inmultirea numarului de operatori de pe piata.
Noile reguli vor permite operatorilor internationali de transport persoane sa vanda bilete pentru traseele din interiorul tarii ce coincid cu cele internationale, ceea ce va permite operatorilor de transport din alte state sa isi eficientizeze cursele.

Articole similare

Ad