Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiramis a ales Mercedes-Benz

Compania pitesteana a achizitionat in aceasta vara prima flota Mercedes-Benz, 27 camioane Actros. A fost aleasa configuratia clasica pentru transportul pe distante lungi, respectiv motor de 13 l, 450 CP, doua rezervoare si cabina StreamSpace. Camioanele sunt dotate cu sisteme auxiliare, respectiv Predictive Powertrain Control si sistem de telematica FleetBoard.
Ovidiu Cristescu spune ca ideea de a introduce a doua marca in flota a aparut inca din 2013, o astfel de schimbare fiind naturala atunci cand flota unei companii de transport se mareste considerabil.
 

„In momentul in care ne-am hotarat sa aducem al doilea brand de camioane in flota, am inspectat piata si am avut oferte din partea mai multor companii. Despre Mercedes-Benz stiam de la alti colegi transportatori ca este o masina buna, cu un aspect frumos si, cel mai important, cu un consum mic. Ultimul a reprezentat elementul decisiv pentru alegerea facuta”, a declarat Ovidiu Cristescu. „De asemenea, relatia construita de-a lungul timpului cu reprezentantii Mercedes-Benz m-a ajutat sa iau decizia potrivita pentru compania mea”, a continuat acesta.
Inainte de a lua o decizie in ceea ce priveste achizitionarea noii flote, Semiramis a avut ocazia de a testa un camion demo Actros timp de o luna, pus la dispozitie de Mercedes-Benz Romania. „Mi-a placut foarte mult ce am observat in timpul testului. Am apreciat, in mod special, tehnologiile puse la dispozitia companiei pentru verificarea rutelor, timpilor si consumului, pe scurt, sistemul FleetBoard. Pe toata perioada testului, Actros a inregistrat rezultate foarte bune la consum”, a aratat Ovidiu Cristescu.
Orice livrare a unui nou camion Mercedes-Benz este insotita de Driver Training oferit de specialistii Mercedes-Benz Romania. Trainerii ofera soferilor o prezentare detaliata a camionului si cel mai important, explica modalitatea prin care camionul poate obtine rezultate optime, oferind sfaturi pentru imbunatatirea stilului de condus in vederea eficientizarii.
Astfel, odata cu livrarea celor 21 de unitati din flota Mercedes-Benz, driver trainer-ii Mercedes-Benz au realizat timp de o zi scolarizare pentru soferii companiei. „Nu am reusit sa ajung la primele traininguri, insa sper sa ajung pana la final. Cred ca este foarte folositor atat pentru soferi, cat si pentru mine”, a declarat directorul companiei.
Pentru Ovidiu Cristescu, planurile pentru 2015 au inclus reinnoirea partiala a flotei de camioane si continua cu dorinta de a schimba anumite modele, cele mai vechi de 2010, astfel incat intreaga flota Semiramis sa fie in conformitate cu cerintele legislative din Uniunea Europeana, dar si cu standardele impuse de clientii companiei.
Totodata, Semiramis isi propune in viitorul apropiat construirea unui nou sediu in locatia din Pitesti, care va include o cladire noua de 1.200 m2 si o hala de service de 1.300 m2, cu capacitate de lucru pentru 14 ansambluri. „Ca numar de camioane, nu dorim sa ne extindem deocamdata. Avem un sediu si un service de construit, insa dupa terminarea constructiilor vom analiza potentialele sanse de dezvoltare”, a completat acesta.

Articole similare

Ad