Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Compania chinezească Shaanqi își modifică denumirea în Shaanxi Automobile Holding Group

Shaanxi Automobile Holding Group Co., Ltd., cu sediul în Xi’an, a fost fondată în 1968, cunoscută anterior sub numele de Shaanxi Automobile Manufacturing Factory.

Shaanqi are peste 100 de filiale și holdinguri, inclusiv Shaanxi Automobile Group Co., Ltd., Shaanxi Automobile Group Commercial Vehicle Co., Ltd., Shaanxi Heavy Duty Automobile Co., Ltd. etc., care conțin patru sectoare de activitate majore, și anume vehicule complete, vehicule speciale, piese de schimb și piața post-vânzare. Shaanqi este angajată în principal în cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și servicii post-vânzare aferente pieței de vehicule comerciale de serie completă și piese de schimb.

După ce s-a dezvoltat rapid în perioada celui de-al 13-lea plan cincinal, Shaanqi a înființat deja două baze industriale în Xi’an și Baoji. Performanțele companiei au fost atinse la un nivel record în anii succesivi. În momentul de față, Shaanqi a devenit deja o bază industrială de primă clasă pentru vehicule comerciale, realizând transformarea strategică „Two-Wheels Drive”, ceea ce înseamnă dezvoltarea simultană a vehiculelor comerciale Shaanxi Automobile Group și a autovehiculelor grele Shaanxi Heavy Duty Automobile.

Platforma de produse de nouă generație „Delong X6000″, care este dezvoltată în mod independent de Shaanqi, a fost extrem de recunoscută de clienți de la lansarea sa de succes în 2020. Clienții laudă produsul X6000 pentru performanțele sale de economisire a combustibilului, siguranță, fiabilitate și confort. Produsul a devenit un model de top în industria chineză a vehiculelor comerciale. Shaanqi participă activ la construcția „One Belt, One Road “. Compania a înființat fabrici localizate în 15 țări, inclusiv Algeria și Kenya, 40 de birouri în străinătate, peste 300 de distribuitori de primă clasă, 39 de centre de piese de schimb, 160 de magazine de piese de schimb în străinătate și peste 380 de rețele de service în străinătate. Produsele au fost exportate în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume, volumul exporturilor fiind pe primul loc în industrie.

Articole similare

Ad