Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Immofinanz are un nou site si o noua imagine

Immofinanz si-a lansat o noua imagine de marca si de website, sub motto-ul „Space to succeed” (Spatiu pentru succes). Imaginea noua, moderna, este in ton cu orientarea catre clienti, iar noul logo ilustreaza importanta spatiului pentru succesul afacerii si flexibilitatea companiei, care poate raspunde celor mai diverse nevoie ale clientilor. Cu alte cuvinte, asa cum a declarat Oliver Schumy, CEO Immofinanz, „ne pozitionam ca un furnizor de solutii imobiliare special create, personalizate, ce vin in sprijinul clientilor nostri in implementarea cu succes a ideilor lor de business. Iar noul nostru moto exprima aceasta viziune.”


Site-ul companiei (www.immofinanz.com) va avea parte de un design nou, mai atractiv si modern, ce va pune accentul pe cele mai recente stiri despre Grup si de pe pietele sale nationale principale. Actionarii, analistii, reprezentantii media si publicul general vor avea astfel acces la informatii organizate intr-o maniera mai clara si simplu de utilizat.
O aplicatie dedicata relatiei cu investitorii, disponibila pentru iPhone si Android, va fi adaugata la inceputul lui octombrie, pentru a le oferi persoanelor interesate cele mai recente informatii. Aplicatia va putea fi folosita pentru a accesa si descarca stiri, informatii despre pretul actiunilor, rapoarte financiare si prezentari. De asemenea, datele de raportare financiara ale Immofinanz vor putea fi transferate intr-un calendar personal printr-un simplu click.
In prezent, site-ul companiei este accesat in medie de aproximativ 60.000 de utilizatori pe luna.

Articole similare

Ad