Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Buses la Busworld Kortrijk

Pentru transportul urban, pe langa Citaro NGT, Daimler Buses va expune la Kortrijk minibusul Sprinter City 65, cu punte jumelata spate, usa dubla pentru accesul facil la bord si sistem performant de infotainment.
La autocare, noutatea o reprezinta introducerea – din august anul acesta – a propulsorului OM 471 pentru modelele Setra TopClass 500 si ConfortClass 500.
 

Tot pentru acestea, dar si pentru gama Citaro, vor putea fi disponibile optional si faruri LED. La stand va fi expus modelul TopClass 516 HDH, un varf tehnologic si de inovatie în materie de transport de calatori. Pana cand noua serie va include si un autocar supra-etajat, 431 DT ramane solutia Daimler pentru aplicatiile care presupun transportul unui numar mare de pasageri. Nu vor lipsi noul ComfortClass 500 si autobuzul interurban MultiClass 415 LE, care combina avantajele unui autobuz cu podea coborata si servisabilitatea unui vehicul cu podea ridicata.
Pentru familia de autocare Mercedes-Benz va fi motiv de sarbatoare: gama Travego se mandreste cu livrarea autocarului cu numarul 10.000, iar tot atatea Tourismo au fost vandute din cea de-a doua generatie a celui mai de succes model de autocar al constructorului german. Nu va lipsi nici Intouro, care va fi expus în versiunea de transport scolar comercializata în Franta.
O atentie deosebita va fi acordata promovarii si dezvoltarii retelei OmniPlus, pentru ca asistenta tehnica este la fel de importanta ca performantele vehiculului în momentul în care operatorul îsi alege autocarul. Pe sistemul One Stop Shop, se ofera contracte de full-service, atat cu operatorii publici, cat si privati, din toata lumea. Reteaua OmniPlus numara peste 600 de puncte service în toata Europa.
Cel de-al patrulea brand si cel mai tanar al Daimler Buses, Bus Store – dedicat comercializarii de autobuze si autocare second-hand, s-a dezvoltat foarte bine în ultimii doi ani. 17 locatii în Europa Centrala si de Vest functioneaza în 14 tari europene. Anual sunt efectuate circa 2.000 de tranzactii. Toate vehiculele care sunt comercializate în reteaua Bus Store sunt verificate si primesc garantie Daimler. În functie de vechime, numar de kilometri parcursi si stare tehnica, vehiculele sunt clasificate în categoriile Bronze, Silver si Gold.

Articole similare

Ad