Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EUROPART se extinde in Romania

In iulie si august a.c., compania EUROPART, care comercializeaza piese de schimb, accesorii si dotari de atelier pentru vehiculele utilitare si de transport, a deschis trei noi filiale, la Sibiu (regiunea Centru), Suceava (regiunea Nord-Est) si Urziceni (regiunea Sud-Est). „Alaturi de locatiile deja existente din Arad, Pitesti, Granicesti si cele doua din Bucuresti, dispunem acum de o retea la nivel national, cu ajutorul careia putem asigura aprovizionarea rapida si sigura a clientilor nostri pe directia celor mai importante axe de transport din intreaga Romanie“, a declarat seful EUROPART pentru Romania, Dan Marin.
 

Pe langa aceasta, filialele din Bucuresti si Arad servesc de asemenea ca depozite regionale. Aici, cele mai cautate piese pentru autocamioane, remorci, furgonete de transport si autobuze sunt mentinute in permanenta in stoc si sunt aduse de patru ori pe saptamana de la depozitul central din Werl. Mai mult, toate filialele sunt aprovizionate zilnic cu piese de schimb.
In urmatoarele luni EUROPART intentioneaza sa deschida noi filiale in Romania. „Prin intermediul unei retele extinse de filiale, intentionam sa ajungem in pozitia de lider al pietei romanesti de piese auto pentru vehicule utilitare si de transport“, a mai spus Dan Marin.
Ca si pe celelalte piete central si est europene, si in Romania cererea de produse de marca EUROPART este accentuata, sortimentul de produse cuprinzand in prezent peste 6.500 piese. Pe langa consumabile si dotari pentru service-uri auto, clientii pot gasi piese pentru osii si frane, trenuri de rulare, accesorii pentru motoare, sisteme de iluminat si sisteme electrice, precum si alte dotari si accesorii intr-o gama larga, de la discuri si placute de frana, filtre si suspensii pneumatice, la stergatoare de parbriz sau pompe de apa.

Articole similare

Ad