Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BILSTEIN în curs de expansiune cu REPXPERT în Europa

Din vara anului 2021, BILSTEIN și-a dezvoltat prezența în materie de conținut dedicat atelierelor de service pe portalul REPXPERT. Între timp, peste 230.000 de utilizatori profesioniști din toată lumea utilizează portalul dedicat atelierelor service de la Schaeffler Automotive Aftermarket. Oferta suplimentară pusă la dispoziție de BILSTEIN pe tema suspensiilor a fost însă până acum rezervată strict utilizatorilor din Germania, Polonia și Marea Britanie. Deoarece produsele BILSTEIN sunt distribuite la nivel mondial și au, chiar și în toată Europa, o comunitate mare de fani, acum alte patru țări vor primi asistență în limbile corespunzătoare: și anume Grecia, Spania, Portugalia și România.

„Pentru noi, toate acestea sunt piețe importante. Multe dintre atelierele și distribuitorii de acolo au încredere în calitatea produselor noastre de mulți ani. Din acest motiv, ne bucurăm să vă sprijinim în activitatea dumneavoastră, prin intermediul portalului dedicat atelierelor service, REPXPERT, în respectiva limbă națională”, declară Volker Wegerhoff, Head of Sales Aftermarket la Thyssenkrupp Bilstein GmbH. „Atelierele service au de-a face astăzi cu lucrări de reparație și revizie din ce în ce mai complexe. Cererea de informații bine structurate și sfaturi practice este ridicată. În acest sens, le oferim o soluție clienților noștri împreună cu BILSTEIN. Ne bucurăm că acum putem pune aceste materiale la dispoziția atelierelor service în alte patru țări”, adaugă Sven Olev Müller, manager Schaeffler REPXPERT.

Pe viitor, ar putea să urmeze alte țări în care REPXPERT este deja reprezentat. Acest lucru se datorează faptului că interesul în know-how-ul modern despre suspensii a crescut puternic la nivel internațional. „Materialele noastre despre amortizoare, arcuri și alte produse similare au fost foarte bine primite până acum. Această poveste de succes a determinat BILSTEIN să împărtășească cunoștințele existente despre subiectul suspensii și în alte țări, prin intermediul REPXPERT”, declară Rainer Popiol, directorul Academiei BILSTEIN. Împreună cu echipa sa, el este responsabil de conținutul cursurilor de instruire, atât în format fizic, cât și online, dar și de cel al tutorialelor, sfaturilor pentru ateliere și multe altele.

Obiectivul cooperării REPXPERT a fost de la început să îmbine expertiza Schaeffler, din domeniul componentelor pentru axe punte, cu competențele dobândite de BILSTEIN în domeniul amortizoarelor, arcurilor și suspensiilor. De-a lungul timpului, aici s-au creat tot mai multe materiale cu conținut captivant. Astfel, BILSTEIN este reprezentat pe site-ul german de o gamă mare de articole și cunoștințe în domeniul reparațiilor. Spectrul acestora variază de la montarea unui modul de arcuri pneumatice B4, ținând cont de specificațiile autovehiculului, până la reglarea gărzii la sol în cazul amortizoarelor normale.

Cuvântul cheie, „Ajutor de montaj”, este asociat cu numeroase videoclipuri realizate de producătorul suspensiilor, accentul fiind pus pe sistemele de arcuri pneumatice. De asemenea, tot aici se regăsește și seria de videoclipuri „Elemente fundamentale ale suspensiei – dezvoltate de Academia BILSTEIN”. În plus, pe REPXPERT sunt prezentate și explicate diversele serii de produse BILSTEIN, disponibile pentru mii de aplicații auto.

Pe lângă amortizoarele de serie și arcurile elicoidale, piesele auxiliare și cele folosite în cadrul lucrărilor de servisare au același statut ca, de exemplu, modulele de arcuri pneumatice, suspensiile reglabile și amortizoarele de înaltă performanță pentru autorulote. În cazul în care sunt necesare mai multe informații, companiile auto pot consulta și rubrica „Școlarizări”. Acolo sunt disponibile momentan 4 cursuri de instruire diferite, atât cu prezență fizică, cât și online, privind subiectul suspensie. Acestea sunt oferite direct de BILSTEIN sau în colaborare cu Schaeffler.

Articole similare

Ad