Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transport de 52 m lungime si 400 t, realizat cu Faymonville PowerMAX

Compania Caba din Turcia a folosit modulele PowerMAX de la Faymonville – urmasele conceptului ModulMAX, care si-a dovedit deja calitatile – pentru a duce in port nava Hals 71.
Construita in 1914 de Fairfield Shipping, la Glasgow, ca vas de pasageri, aceasta are 52 m lungime si 400 t si este acum disponibila pentru charter privat pe coastele din sudul si vestul Turciei.
 

Modulele pentru transport greu oferite de Faymonville au directie hidraulica pe axele directoare si sunt o solutie foarte buna acolo unde unitatile conventionale nu au suficienta forta de tractare pentru a transporta incarcaturi extrem de grele sau daca greutatea nu poate fi impartita intre mai multe unitati tractoare din motive de spatiu.
Faymoville propune doua sisteme diferite, fiecare capabil sa se adapteze la operatiuni complexe de transport.
APMC PowerMAX, cu trei moduri – trailer, assist si SPMT – confera flexibilitate foarte buna, are o forma unica in lume si se dovedeste utila mai ales cand se fac regulat transporturi cu doua sau mai multe unitati tractoare. In acest caz boghiul APMC ofera aproape toata forta de tactare necesara cu motorul lui diesel de 240 kW, si astfel e nevoie de mai putine unitati tractoare si implicit de mai putini soferi, ceea ce duce la scaderea costurilor de operare.
Pe de alta parte, boghiul APMC poate functiona ca un boghiu modular „normal“, fiind instalat fara restrictii pe orice combinatie rutiera de module.
In afara de compatibilitatea cu ModulMAX de la Faymonville, PowerMAX ofera interoperabilitate foarte buna si cu vehiculele identice ale altor producatori.

Articole similare

Ad