Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ELI Parks anunță două noi proiecte în hub-ul logistic din nord-vestul Bucureștiului

ELI Parks, rețeaua industrială dezvoltată de Element Group și D Craig Holding, își continuă extinderea cu două noi proiecte de spații logistice în Nord Vestul Bucureștiului, zona Buftea Chitila în apropierea viitoarei centuri A0 a Capitalei. Cele două clădiri, ELI Park 4 și ELI Park 3.3 vor avea o suprafață totală construită de 42.000 mp. ELI Park Bucharest ajungând la o suprafață totală de 140.000 mp, potrivit unui comunicat de presă.

Cele două spații logistice își vor asigura eficiența performanței ecologice a clădirilor, precum și eficientizarea consumului de energie cu 30%, datorită faptului că vor fi dotate cu panouri fotovoltaice Tesla la o capacitate de 4MW pe oră.

Lucrările de construcție pentru proiectul ELI Park 4 au început în cursul lunii decembrie 2022, iar pentru ELI Park 3.3 vor fi realizate în luna martie. Ambele proiecte vor fi livrate în această vară.

„Suntem încrezători în locația noastră care se află în plină dezvoltare și în calitatea celor două proiecte pe care le vom livra în vara anului acesta”,

a declarat Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

Articole similare

Ad