Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Ford Ranger isi va face debutul la Frankfurt Motor Show

Noul pickup Ford Ranger, dur si inteligent, isi va dezvalui saptamana viitoare la Frankfurt Motor Show, in premiera europeana, noul look indraznet, tehnologiile de ultima ora si motoarele diesel imbunatatite care ofera economii semnificative de combustibil.
Modelul de top Wildtrak, ce va fi expus la Frankfurt, aduce gama Ranger la un nivel superior, cu un interior unic cu accente portocalii si caracteristici exclusiviste ale designului exterior, precum si cu o noua culoare izbitoare, Pride Orange. Wildtrak Ranger isi marcheaza noul statut printr-un finisaj unic de culoare inchisa, gri metalizat, folosit pentru noua grila trapezoidala.
 

Acelasi accent de culoare continua si la oglinzile laterale, la manerele usilor, orificiile laterale de ventilatie si lampile din spate, pentru un aspect indraznet si sportiv. Alte elemente unice de design includ lampile de ceata dreptunghiulare si jantele de 18 inch din aliaj.
Variantele imbunatite de 130 CP si 160 CP ale celui mai nou motor diesel Ford TDCi de 2,2 litri ofera o putere crescuta, comparativ cu motoarele de 125 CP, respectiv 150 CP, acestea fiind completate de puternica unitate de 200 CP, TDCi de 3,2 litri, cu 5 cilindri. De asemenea, sunt disponibile cutii manuale si automate cu 6 viteze, clientii avand posibilitatea de a opta intre variantele cu tractiune integrala sau pe doua roti. Modelele Wildtrak sunt echipate cu tractiune integrala ca standard.
Toate variantele noi din gama Ranger vin cu economii semnificative de combustibil, modelul de 160 CP oferind rezultate exceptionale: 6,5 l/100 km si 171 g/km de emisii de CO2, comparativ cu modelul anterior (7,8 l/100 km si 206 g/km CO2).
Ford Ranger ramane unul dintre cele mai capabile camioane din clasa sa. Cu o abilitate de top de a trece prin apa cu adancime de pana la 800 mm, si cu o garda la sol de 230 mm, acesta este proiectat si realizat astfel incat sa faca fata cu usurinta terenurilor extreme. Datorita unui unghi de abordare de 28 de grade si a unuia de iesire de 25 de grade, soferii noului Ranger pot ataca obstacolele cu incredere.
„Pentru clientii care cauta un camion care sa le satisfaca apetitul pentru aventura, noul Ranger Wildtrak este pachetul complet“, a subliniat Roelant de Waard, vicepresedinte, Marketing, Sales & Service, Ford Europe.

Articole similare

Ad