Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dayton se relanseaza in segmentul camioane!


Dayton a decis sa revolutioneze segmentul de anvelope pentru camioane la pret redus lansand o noua gama de anvelope care vor fi disponibile pe piata incepand cu luna septembrie. Promitand „performanta absoluta la cel mai bun pret”, gama de anvelope Dayton pentru camioane se caracterizeaza prin calitatea garantata de grupul Bridgestone. Mai mult, spre deosebire de anumite produse direct concurente, anvelopele Dayton de directie, tractiune si trailer sunt resapabile, ceea ce le face mai rentabile pe termen lung.
 

La asta se pot astepta clientii de la noua gama de anvelope Dayton pentru camioane. Utilizand tehnicile de fabricare avansate concepute de Bridgestone si baza logistica a unui producator de anvelope experimentat, Dayton garanteaza reducerea costurilor de productie livrand in acelasi timp calitate europeana la un pret comparabil cu majoritatea produselor de import din aceeasi gama.
Dayton anunta lansarea a trei anvelope reprezentative pentru segmentul camioane: anvelopele de directie D500S, anvelopele de tractiune D600D si anvelopele de trailer D400T.
Anvelopele de directie Dayton D500S prezinta toate avantajele necesare pentru a sprijini activitatea operatorilor de transport, contribuind la generarea profitului. Conducatorii vor aprecia banda de rulare usor de manevrat si cu zgomot redus, in vreme ce ejectoarele de piatra integrate si rezistenta la uzura neregulata extind viata anvelopei.
Modelul de tractiune este conceput pentru a fi manevrat usor in conditii de carosabil umed, asigura aderenta necesara oferindu-le conducatorilor o calatorie in siguranta si confortabila. Marcajele M+S si 3-Peaks Alpine garanteaza performanta in orice sezon, chiar si pe zapada.
Dayton D400T este un model free-rolling si indeplineste standardul de performanta durabila, fiind caracterizata de rezistenta buna la uzura neregulata si posibilitatea de resapare.
Dayton D500S si D600D vor fi disponibile incepand cu luna septembrie 2015 la dimensiunea 315/80 R22.5, in combinatie cu anvelopele de trailer D400T la dimensiunea 385/65 R22.5. Gama va fi extinsa in februarie 2016 prin includerea produselor D500S si D600D la dimensiuni de 296/80 R22.5 si 315/70 R22.5, cuprinzand astfel cele mai utilizate dimensiuni de anvelope pentru camioane.
Clientii Dayton pot profita de expertiza si know-how-ul oferit de Bridgestone Partner, reteaua independenta de dealeri de anvelope pentru camioane si furnizori exclusivi de anvelope Dayton pentru camioane din Europa.

Articole similare

Ad