Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Multivanul PanAmericana a fost lansat la nivel mondial

La Frankfurt International Motor Show (IAA), specialistii de la Volkswagen Commercial Vehicles prezinta noul Multivan PanAmericana, un concept care reuneste confortul unui Multivan cu capacitatile off-road ale unui SUV, fiind potrivit aproape pentru orice tip sau dimensiune de marfa.
Vizual, Multivan PanAmericana, care este vopsit in Oryx White, prezinta cateva detalii distinctive, interiorul distingandu-se printr-un amestec de materiale robuste sofisticate.
 

Vehiculul cu o lungime de 4.904 mm, latime de 1.904 mm si inaltime de 1.990 mm, are o garda la sol de 178 mm si un ampatament de 3.000 mm. Acesta este actionat de un motor 2.0 TDI BMT (EA288) care livreaza 150 kW/204 CP (cuplul maxim 450 se obtine la 1.400-2.000 rpm), si este echipat cu o cutie de viteze DSG cu 7 trepte (DQ500). De asemenea, beneficiaza de tractiune integrala permanenta 4MOTION.
Dat fiind ca aceasta varianta este prezentata pentru prima data la Frankfurt, modelul a fost realizat pentru un grup tinta cu standarde foarte ridicate: motociclistii care participa la curse si care doresc sa isi transporte convenabil motocicletele pe distante lungi. Acestia vor descoperi ca noua versiune chic a celui mai bine vandut vehicul, cu rampa de incarcare electrica si carlige de ancorare interioare, este ideal pentru urmatoarea lor cursa.

Articole similare

Ad