Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Caddy Alltrack este prezentat in premiera la IAA

Volkswagen Commercial Vehicles expune la IAA 2015 cea mai noua versiune de Caddy off-road, succesorul lui Cross Caddy fiind numit Caddy Alltrack. Ultima versiune a vanului destinat livrarilor urbane, respectiv a MPV-ului de familie, se distinge de celelalte modele Caddy prin jantele „Quito“ de 17 inch, din aliaj, prin noua vopsea metalica Mojave Beige si prin tehnologia optionala de tractiune integrala 4MOTION.
 

Pe langa aspectul atragator, Caddy poate fi comandat cu orice combinatie de motor si cutie de viteze din gama Trendline. Aceasta cuprinde in prezent patru motoare eficiente, respectiv 2.0 l TDI diesel, care livreaza intre 75 si150 CP si trei motoare pe benzina, cu emisii scazute, 1.0 l, 1.2 l si 1.4 l TSI (intre 84 si 125 CP), plus un motor economic pe gaz natural, 1.4 TGI, care livreaza 110 CP. In functie de motor, se poate alege intre cutia de viteze manuala cu 5 sau 6 trepte si cutiile DSG cu 6 si 7 trepte.
Caddy Alltrack este echipat standard cu functie Hill Hold, in vreme ce varianta de autoturism are si un sistem manual de aer conditionat, un pachet de tip „Light and Sight“ (cu reglare automata antiorbire a oglinzii retrovizoare, lumini de zi cu comutare automata si functiuni de tip „venind acasa“ si „plecand de acasa“, plus functia de stergere intermitenta pe baza unui senzor de ploaie), limitator de viteza si radio Composition Colour, cu ecran tactil de 5 inch.
Preturile noului Caddy incep cu 16.485 de euro net pentru varianta furgon si 20.470 euro net pentru autoturism, fiecare cu motor basic TSI de 84 CP. Lansarea pe piata europeana este planificata la finele lui 2015.

Articole similare

Ad