Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

XAPT devine membra Inner Circle 2015

XAPT, partener Microsoft la nivel global, a devenit membra a grupului “2015 Inner Circle Microsoft Dynamics”. Titlul ii asigura intrarea intr-o clasa de elita, formata din partenerii strategici Microsoft Dynamics la nivel global, cu realizari in vanzari ce o claseaza in cel mai inalt si restrans esalon al retelei de parteneri din care face parte. Membrii Inner Circle Microsoft Dynamics sunt recunoscuti pentru performante de un standard ridicat de excelenta, ei livrand solutii ce ajuta la dezvoltarea organizatiilor.
 

Precizam ca in Europa Centrala si de Est exista doar doi parteneri care au acces in acest grup, XAPT fiind unul dintre ei. “Suntem onorati sa fim recunoscuti din nou ca membri Inner Circle”, a declarat Daniel Enekes, Presedinte si CEO al XAPT. “Aceasta recunoastere subliniaza, o data in plus, parteneriatul solid pe care il avem cu Microsoft, si modul in care adoptam produsele lor, furnizand solutii si servicii la cele mai inalte standarde catre clientii nostri.”
XAPT este distribuitor al solutiilor de gestiune a afacerilor Microsoft Dynamics din regiunea Europei Centrale si de Est si una dintre cele mai mari companii de acest gen pe plan international. Pe baza solutiilor Microsoft Dynamics, XAPT dezvolta solutii unice pentru a satisface nevoile specifice ale companiilor din domeniile productie, distributie, logistica, servicii profesionale, etc.

Articole similare

Ad