Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Globalworth a obținut 47 de certificări ESG pentru portofoliul din România

Globalworth, cel mai mare investitor în spații de birouri din Europa Centrală și de Est, a primit 47 de certificări ESG pentru portofoliul din România în 2022.

Sustenabilitatea a reprezentat unul dintre cele mai importante aspecte pentru Globalworth Square în obținerea punctajului, iar din punct de vedere tehnologic cea mai avansată clădire de birouri din portofoliul companiei a fost BREEAM Outstanding Accreditation care a primit un scor de 99%. Astfel, clădirea se situează pe locul trei la nivel mondial la momentul certificării.

Compania consideră că investiția în proprietăți eficiente din punct de vedere energetic reprezintă un avantaj de business, tot astfel o parte din acțiunile Globalworth sunt preliminare mai ample pentru nZEB.

Comunitățile locale ale companiei beneficiază de reducerea emisiilor de carbon rezultate din utilizarea proprietății. Chiriașii au un consum de energie mai eficient, cu impact pozitiv asupra profitabilității activităților acestora. De asemenea, persoanele care lucrează sau vizitează clădirile Globalworth au parte de condiții îmbunătățite, datorită controlului temperaturii, a fluxului și a calității mai bune a aerului (ceea ce poate duce la o creștere a productivității). Beneficiul partenerilor Globalworth rezultă din ajutorul pe care îl acordă, îl menține și îl operează în portofoliul verde în conformitate cu specificațiile respective ale fiecărei proprietăți.

„În cadrul Globalworth, viziunea noastră este de a construi un portofoliu mai verde și mai prietenos cu mediul, întrucât considerăm că aceasta este cea mai bună modalitate de a da înapoi comunitățile locale, investitorilor, chiriașilor, partenerilor noștri și persoanelor care lucrează sau locuiesc în apropierea clădirilor noastre. Obținerea acestor certificări a reprezentat un proces foarte riguros, iar succesul nostru indică faptul că suntem cu adevărat dedicați celor mai bune practici, calității înalte și dezvoltării permanente. În viitor, va trebui cu toții să regândim modul în care construim orașe pentru a permite o viață mai sustenabilă și mai inteligentă pentru toți, spații mai bune care oferă liniște sufletească. Suntem bucuroși să aducem viitorul mai aproape”,

a declarat Marian Popa, Directorul General Globalworth România.

Articole similare

Ad